NYITÓLAP

KÉZMŰVESEK

ALKOTÓKÖRÖK

PÁLYÁZATOK

TÁBOROK

KÉPZÉSEK

KIADVÁNYOK

KÉPTÁR

HASZNOS OLDALAK2015 szeptember 30. szerda
„AZ ALFÖLD VIRÁGAI” - KIÁLLÍTÁS A HOMOKKERTI KÖZÖSSÉGI HÁZBAN
A megnyitón Csikós Beáta a DMK Homokkerti Közösségi Háza vezetője köszöntötte a megjelenteket. Debrecen önkormányzata nevében Danku Attila, a Kulturális Bizottság elnöke üdvözölte a kiállításon résztvevő alkotókat és mondta el jókívánságait a városrész lakóinak. A kiállítást Hubert Erzsébet, a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület elnöke nyitotta meg, majd az egyesület titkárával, Virágosné Kozák Anikóval emléklappal köszönték meg az alkotók munkáját.  A Kézműves Alapítvány nevében dr. Tar Károlyné elismerő oklevelet és virágot adott át a kiállításon kiemelkedő alkotásokkal részt vevő kézműveseknek.
A rendezvényen kedves műsorral köszöntötték a 10 éves Homokkerti Közösségi Házat a Homokkerti Pitypang Óvoda óvodásai és pedagógusai, valamint a Guzsalyas Néptánccsoport táncosai.
A rendezvény második részében Szőnyi Sándorné a DMK igazgatóhelyettese köszöntötte a jelenlévőket és a közösségi ház közösségeit, használóit, dolgozóit, majd a DMK egykori igazgatója, dr. Tar Károlyné tartott hangulatos visszaemlékezést a közösségi ház létrehozásáról és a 10 évvel ezelőtti átadásáról.

A kiállítás megtekinthető 2015. 09.30 - 2015.10.16-ig a közösségi ház nyitvatartási idejében.

⇦ VISSZA

NÉPI KÉZMŰVES ÉRTÉKTÁR

TÍMÁRHÁZ - KÉZMŰVESEK HÁZA

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

KÉZMŰVES SZAKMAI TÁR

MÍVES GYŰJTEMÉNY

KURATÓRIUM

IMPRESSZUM