PÁLYÁZATOK

KÉZMŰVESEK

ALKOTÓKÖRÖK

PÁLYÁZATOK

TÁBOROK

KÉPZÉSEK

KIADVÁNYOK

KÉPTÁR

HASZNOS OLDALAK2017 2016 2015 2014
2017 november 10. péntek
FELHÍVÁS A XII. ORSZÁGOS GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZATRA
A Debreceni Művelődési Központ, a Népművészeti Egyesületek Szövetsége, a Hagyományok Háza - együttműködve a Kézműves Alapítvánnyal – pályázatot hirdet a XII. Országos Gyermek és Ifjúsági Népi Kézműves Pályázatra.  A csaknem negyedszázados múltra visszatekintő pályázattal a meghirdetők segíteni szeretnék a népművészeti hagyományok továbbéltetését, és a fiatalok alkotókészségének fejlesztése érdekében lehetőséget kívánnak teremteni a Magyarországon és az ország határain túli magyar nyelvterületen élő, a hagyományos kézműves tevékenységekkel foglalkozó fiataloknak a bemutatkozásra, megmérettetésre, illetve hagyományápoló tevékenységük továbbfejlesztésére.
TOVÁBB ⇨
2017 június 15. csütörtök
A REFORMÁCIÓ TÖRTÉNELMI ÉS KULTURÁLIS ÖRÖKSÉGE - pályázat
A Népművészeti Egyesületek Szövetsége és a Reformáció Emlékbizottság a Reformáció 500 éves magyarországi és a határainkon túli egyházkerületek jubileumi ünnepségeihez kapcsolódva pályázatot hirdet a Kárpát-medencében élő, a népművészet hagyományai iránt elkötelezett alkotók, alkotóközösségek részére.
TOVÁBB ⇨
2017 május 19. péntek
"KITESSZÜK A SZŰRÉT..." - pályázat
A Bihari Népművészeti Egyesület a Népművészeti Egyesületek Szövetségével és a Hagyományok Házával együttműködve immár 7. alkalommal hirdette meg a „Kitesszük a szűrét…” elnevezésű országos pályázatát.
A pályamunkákból rendezett kiállítás megnyitását, a díjátadást, valamint a kapcsolódó szakmai programokat 2017. május 19-én, pénteken 10 órától tartják a Nadányi Zoltán Művelődési Házban (Berettyóújfalu Bajcsy-Zsilinszky u. 27.).
TOVÁBB ⇨

NÉPI KÉZMŰVES ÉRTÉKTÁR

TÍMÁRHÁZ - KÉZMŰVESEK HÁZA

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

KÉZMŰVES SZAKMAI TÁR

MÍVES GYŰJTEMÉNY

KURATÓRIUM

IMPRESSZUM