NYITÓLAP

KÉZMŰVESEK

ALKOTÓKÖRÖK

PÁLYÁZATOK

TÁBOROK

KÉPZÉSEK

KIADVÁNYOK

KÉPTÁR

HASZNOS OLDALAK25 ÉVE A NÉPI KÉZMŰVES HAGYOMÁNYOK MEGISMERTETÉSÉÉRT, ÁTÖRÖKÍTÉSÉÉRT
Ebben az esztendőben immár 25 éve annak, hogy magánszemélyek és segítő szervezetek összefogásával létrehoztuk a Kézműves Alapítványt, mely két és fél évtizede szolgálja Debrecen város, a régió népi kézművességét, segíti a mesterek, a fiatal alkotók és alkotóközösségek munkáját, országos meg - és elismertetését.
Köszönjük támogatóink adományait, az együttműködéseket, a számos sikeres közös programot!
Nagy eredménynek tekinthető, hogy a csupán támogatások - önkéntes munka, tárgyi, anyagi adományok - által működtetett civil szervezetünk a jelentős társadalmi, gazdasági, jogszabályi változások ellenére is ennyi éven át fenn tudott maradni, hogy évről évre teljesítette vállalt feladatát.
Ez az évforduló jó alkalom arra, hogy összegezzük, értékeljük eddigi munkánkat és meghatározzuk a következő évekre szóló prioritásokat. Ezeket a kézművesekkel, a különböző szakemberekkel, és szervezetekkel, együttműködő partnereinkkel az év során folytatandó eszmecserék alapján kívánjuk megfogalmazni.
Köszönettel fogadjuk honlapunk látogatóinak véleményét, javaslatait is: info@kezmuvesalapitvany.hu
  
Köszöntjük honlapunk Kedves Látogatóit!
Itt nemcsak az egyes népi kézműves mesterségek kiváló kortárs képviselőivel, munkáival ismerkedhetnek meg, de több más mellett tájékozódhatnak arról is, hogy Debrecenben, Hajdú-Bihar megyében hol, milyen kézműves alkotókörök tevékenységébe kapcsolódhatnak be, illetve értesülhetnek táborozási, képzési, pályázati lehetőségekről, kiállításokról, szakmai programokról is.
Ebben az évben új menüvel gazdagodott weboldalunk: a Népi Kézműves Értéktárban bemutatjuk a debreceni és a Hajdú-Bihar megyei értéknek minősített népi kézműves értékeket. Az a törekvésünk, hogy ezekről minél több hiteles információ jelenjen meg itt, hogy folyamatosan gyarapítsuk és elérhetővé tegyük mindenki számára.
Szeretnénk, ha az alkotók, a szakemberek, az iskolák diákjai, pedagógusai, szakkörök és mindenki, aki érdeklődik ezen értékeink iránt, segítségre találna honlapunkon.
Továbbra is köszönettel fogadjuk az önkéntes munkát vállalókat, akik közreműködésével szeretnénk adománygyűjtő munkánkat, szakmai feldolgozó tevékenységünket, rendezvényeinket eredményesebbé tenni, illetve szeretnénk, ha honlapunk még tartalmasabbá válna.
Honlapunkat folyamatosan bővítjük, frissítjük. Ezért várjuk a mesterek, hagyományőrző alkotó közösségek, az intézmények, civil szervezetek népi kézművességgel kapcsolatos híreit, tájékoztatóit, amiket térítés nélkül jelentetünk meg.
Köszönettel fogadjuk honlapunk látogatóinak szíves adományát (anyagi, tárgyi, szellemi) és véleményét, javaslatát, észrevételeit is a következő e-mail címre: info@kezmuvesalapitvany.hu                                                                                        a Kézműves Alapítvány Kuratóriuma
Letölthető adatlap


⇦ VISSZA

NÉPI KÉZMŰVES ÉRTÉKTÁR

TÍMÁRHÁZ - KÉZMŰVESEK HÁZA

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

KÉZMŰVES SZAKMAI TÁR

MÍVES GYŰJTEMÉNY

KURATÓRIUM

IMPRESSZUM