NYITÓLAP

KÉZMŰVESEK

ALKOTÓKÖRÖK

PÁLYÁZATOK

TÁBOROK

KÉPZÉSEK

KIADVÁNYOK

KÉPTÁR

HASZNOS OLDALAK2018 február 17. szombat
ÉVÉRTÉKELŐ KÖZGYŰLÉST tartott a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület
A 2017-ben 35 éves jubileumát ünneplő Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület az elmúlt évet gazdag programmal zárta. A DMK Belvárosi Közösségi Házában tartott közgyűlésen szekciónként, majd az egyesület elnöke, Hubert Erzsébet átfogóan összegezte az elvégzett munkát, ami során számos eredményről számoltak be az egyesület tagjainak. Szó volt az együttműködő partnerekkel való jó kapcsolattartásról, köztük a Kézműves Alapítványról, mely szervezettel együttműködési magállapodása is van az egyesületnek.
A 2018-as terv ugyancsak ígéretes, a debreceniek számára is színes programokat tartalmaz, melyek közül kiemelkedik a 10. Nemzetközi Fazekas fesztivál.
A hagyományoknak megfelelően ez évben is átadták az egyesület díjait.
Szidor Kati díjban részesült Molnár Tiborné hímző Király Zsiga díjas népi iparművész,
Mihalkó Gyula emlékplakettet kapott a pásztorművészet továbbéltetéséért Csibi Gyuláné szűrkészítő népi iparművész, Közösségi Munkáért elismerés kapott Kiss Lajos Mihály fafaragó és Szakmai díjban részesült Szabó Erzsó nemez készítő.
A Kézműves Alapítvány nevében Dr. Tar Károlyné kurátor gratulált kitüntetetteknek és további sikeres alkotómunkát kívánt az egyesület minden tagjának.

 

⇦ VISSZA

NÉPI KÉZMŰVES ÉRTÉKTÁR

TÍMÁRHÁZ - KÉZMŰVESEK HÁZA

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

KÉZMŰVES SZAKMAI TÁR

MÍVES GYŰJTEMÉNY

KURATÓRIUM

IMPRESSZUM