NYITÓLAP

KÉZMŰVESEK

ALKOTÓKÖRÖK

PÁLYÁZATOK

TÁBOROK

KÉPZÉSEK

KIADVÁNYOK

KÉPTÁR

HASZNOS OLDALAK2019 szeptember 19. csütörtök
DEBRECENI SIKER AZ ORSZÁGOS HUNGARIKUM VETÉLKEDŐN
Az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság 2018. évben pályázatot írt ki általános és középiskolás diákoknak nemzeti értékeink megismertetése és népszerűsítése érdekében. A vetélkedőket a megyei és a külhoni nemzetrész értéktárai szervezték, illetve bonyolították le. A többkörös, Kárpát-medencei szintű vetélkedő döntőjére 2019. szeptember 19-20-án került sor Balatongyörökön, ahol a legjobb eredményt elért megyei csapatok mérték össze tudásukat.
A középiskolások versenyében a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gimnázium és Általános Iskola csapata az első helyen végzett! A csapat tagjai: Németh Péter, Zsurka Kristóf, Bartók András 11.a, Sárkány Veronika Szonja 11. d osztályos tanulók. Felkészítő tanáruk: Tóth Marianna Katalin.
Az általános iskolások versenyén ugyancsak a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gimnázium és Általános Iskola csapata második helyezést ért el. Csapattagok: Jurek Zsuzsa, Kótai Kitti, Pető Boróka, Tovtin Anasztázia 9. a osztályos tanulók. Felkészítő tanáruk: Kormos Attila.

A Kézműves Alapítvány gratulál a szép sikerekért mindkét csapatnak!
 

⇦ VISSZA

NÉPI KÉZMŰVES ÉRTÉKTÁR

TÍMÁRHÁZ - KÉZMŰVESEK HÁZA

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

KÉZMŰVES SZAKMAI TÁR

MÍVES GYŰJTEMÉNY

KURATÓRIUM

IMPRESSZUM