KÉZMŰVESEK

KÉZMŰVESEK

ALKOTÓKÖRÖK

PÁLYÁZATOK

TÁBOROK

KÉPZÉSEK

KIADVÁNYOK

KÉPTÁR

HASZNOS OLDALAK











KISS MIHÁLY
szappanfőző mester
Tel.: +36 30 / 597 - 8727
e-mail: sovenykut@freemail.hu
weblap: www.kecsketejfurdo.hu

Debrecenben ősi hagyománya van a szappanfőzésnek, hiszen már a XV. századtól művelték elődeink. Választott mesterségemmel ezt a tradíciót szeretném folytatni, és olyannyira felvirágoztatni a debreceni szappanfőzést, hogy újra világhírre tegyen szert. A kecsketejes szappan azon túl, hogy tisztítja a bőrt, ápolja, és selymessé teszi, nem tartalmaz semmilyen illatanyagot vagy festéket, így érzékeny bőrűek is használhatják.  Nem szabad összetéveszteni termékeimet a régen állati zsiradékból készült szappannal, mert ezek kizárólag növényi zsiradékot tartalmaznak. Szépanyám 200 éves receptjei alapján, különös gonddal, kézi erővel,  szintetikus parfüm nélkül, a kecsketej hatóanyagainak felhasználásával és kizárólag természetes alapanyagokból készítem a szappant.
Túl vagyok már nagyon sok mindenen, de remélem, hogy még sok új, különleges és természetes termékkel tudom szépíteni ezt a bolond világot.  Amikor létrehoztam a Kecsketejfürdő nevezetű szappancsaládomat, nem gondoltam, hogy ekkora sikere lesz.
 Ennek nagyon örülök, már nem éltem hiába.
Sövénykúti Natúr Szappanok néven keressék termékeimet, amik a rizstej, a kamillavirág-kivonat és a Bio Tönkölybúzafű-lé hatóanyagaira épülnek. Nem ajnározom termékeimet, ki kell őket próbálni, és beszéljenek Ők a természetességről, minőségről, egyediségről, különlegességről, eredetiségről.
Természetesen a Sövénykúti Bio Tönkölybúzafüves szappanomhoz szükséges búzafű-levet saját magam állítom elő a Debrecen, Szent Anna út 37/3. szám alatt található Bio Tönkölybúzafű-lé Iszodámban, ahol mindig friss búzafüvet, akár komplett termesztő közeget is, valamint frissen préselt búzafű-levet, vagy Sövénykúti búzafű teát, Sövénykúti árpafű teát, vagy Sövénykúti zabfű teát  is vásárolhatnak.
A „Kecsketejfürdő” nevezetű szappancsaládom egy igazi mélyen gyökeredző magyar termékcsalád, amiben benne van a múltunk, jelenünk és a jövőnk.
Régi és új termékeimet keressék gyógynövény nagykereskedésekben, internetes áruházakban, bioboltokban, gyógynövényboltokban, drogériákban, wellness szállodákban, gyógyfürdőkben, egészségcentrumokban, múzeumfalvakban, szatócsboltokban, kozmetikákban, gyógyszertárakban, s ha nem találják, hívjanak telefonon.
" Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni..."




NÉPI KÉZMŰVES ÉRTÉKTÁR

TÍMÁRHÁZ - KÉZMŰVESEK HÁZA

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

KÉZMŰVES SZAKMAI TÁR

MÍVES GYŰJTEMÉNY

KURATÓRIUM

IMPRESSZUM