TÁBOROK

KÉZMŰVESEK

ALKOTÓKÖRÖK

PÁLYÁZATOK

TÁBOROK

KÉPZÉSEK

KIADVÁNYOK

KÉPTÁR

HASZNOS OLDALAK2015 2014
2015 augusztus 1. szombat
21. ORSZÁGOS BŐRMŰVES TÁBOR
Ismét Nádudvar ad otthont augusztus 1-7 között a Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület által szervezett bőrműves tábornak a Népi Kézműves Szakiskola műhelyeiben. A tábor résztvevői Ázsia bőrművességével ismerkednek meg Torma László nyugállományú restaurátor, Molnár Imre bőrműves iparművész és Terényi Gyöngy népi iparművész közreműködésével. forrás: http://www.hbmne.hu/
TOVÁBB ⇨
2015 július 27. hétfő
NAPSUGÁR TÁBOROK
A Debreceni Művelődési Központ ebben az évben is meghirdeti Napsugár táborait a június 22. és július 31. közötti időben a Tímárházban és az Újkerti, Csapókerti, Homokkerti, Józsai, Kismacsi, Nagymacsi, Ondódi Közösségi Házakban. 24 turnusban 16 féle tábort szerveznek. 
TOVÁBB ⇨
2015 július 20. hétfő
XVII. ORSZÁGOS FELNŐTT CSUHÉFONÓ ÉS KÉZMŰVES ALKOTÓTÁBOR
A Bihari Népművészeti Egyesület 2015. július 20 ‐ július 25. (hétfőtől‐szombatig) hagyományaihoz híven ismét megrendezi nyári táborát, melynek helyszíne az egyesület alkotóháza (Berettyóújfalu, Tavasz krt. 10.). A foglakozásokat minden nap 8‐18 óra között az a mellékelt tematika szerint tartják. Jelentkezési határidő: 2015. július 8.
TOVÁBB ⇨
2015 július 8. szerda
I. KELET-MAGYARORSZÁGI BÚTORFESTŐ TÁBOR
Debrecenben a Hajdú-Bihar megyei Népművészeti Egyesület a Népi Mesterségek Házában 2015. július 8 és 12 között első alkalommal szervezi meg a bútorfestő tábort.
TOVÁBB ⇨
2015 június 29. hétfő
NYÁRI TÁBOROK A HORTOBÁGYON
„A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság dolgozói szeretettel várják táboraikba a Hortobágy iránt érdeklődő gyerekeket, családokat. A táborok célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a Hortobágy természeti és kulturális értékeivel, szakirányú ismeretet kapjanak a madárgyűrűzésről, a vadon élő állatokról, növényekről, néprajzi szokásokról.”
TOVÁBB ⇨
2015 június 17. szerda
ORSZÁGOS HÍMZŐ TÁBOR
A Hagyományok Háza és a Hajdú-Bihar megyei Népművészeti Egyesület Debrecenben tartja a 2015-ös alkotótáborát június 17-21. között az országban tevékenykedő hímző szakkörvezetők részére.
TOVÁBB ⇨

NÉPI KÉZMŰVES ÉRTÉKTÁR

TÍMÁRHÁZ - KÉZMŰVESEK HÁZA

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI NÉPI KÉZMŰVES PÁLYÁZAT

KÉZMŰVES SZAKMAI TÁR

MÍVES GYŰJTEMÉNY

KURATÓRIUM

IMPRESSZUM