TÁMOGATÁSOK

KAPOTT TÁMOGATÁSOK ADOTT TÁMOGATÁSOK

- A NEA Közösségi környezet kollégiuma által 2015. február 13-án megjelentetett NEA-15-M kódszámú, "Civil szervezetek működési célú támogatása 2015.”című pályázati kiírásra a Kézműves Alapítvány által benyújtott  - NEA-KK-15-M-0184 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett - Kézműves hagyományaink megismertetéséért című pályázatunk 1 300 000 Ft összegű támogatásban részesült.
A támogatást – a pályázatban leírtak szerint - szervezetünk mindennapi működési feltételeinek javítására, korszerűsítésére fordítjuk: kommunikációs és irodatechnikai, számítástechnikai eszközök, irodaszerek beszerzésére, a könyvelési feladatok szakszerű ellátására. Szolgáltatásaink szélesebb körű megismertetésére, kapcsolataink erősítésére, szakmai tárunk, gyűjteményünk és irattárunk feltételeinek megújítására, szervezetünk hatókörének, kommunikációs tevékenységének bővítésére, mobil telefonunk és honlapunk fenntartási költségeire, illetve önkéntesek fogadásához szükséges feltételek kialakítására.
Köszönjük a támogatást, a munkánk iránti bizalmat!

- „Debrecen és térsége népi kézműves értékeinek feltárása és megismertetése” címmel adta be pályázatát a Kézműves Alapítvány a Vidékfejlesztési Minisztérium által - a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására - kiírt HUNG-2014 B kódszámú pályázatra, melyen sikeresen szerepeltünk. 1 millió Ft támogatást kaptunk a projektünkben leírt, 2015. januárjában záruló feladatok megvalósítására.

- Köszönjük mindazoknak, akik 2014-ben 21.927 Ft-tal, az adójuk 1%-ával támogatták az alapítványt, mely összeget az alapítvány cél szerinti tevékenységére használtuk fel.

- CSEPREGHY TAMÁSNÉ PIROSKA szűrrátét készítő míves munkáit - terítők, szettek, mellények, tarisznyák, könyvborítók, üvegöltöztető szűrök, könyvjelzők, poháralátétek, pénztárcák, zsebkendőtartók - adományozta a Kézműves Alapítványnak. Az adományt az alapítvány elnöke, Hunyadi Sándor és dr. Tar Károlyné kurátor vették át 2014. június 4-én. Köszönjük Csepreghy Tamásné nagylelkű támogatását.

- Köszönjük mindazoknak, akik 2013-ban 20.828 Ft-tal, az adójuk 1%-ával támogatták az alapítványt, mely összeget az alapítvány cél szerinti tevékenységére használtuk fel.

- Köszönjük  ANDERLE LAJOSNÉ önzetlen támogatását, mellyel alkotóközösségek szakmai tevékenységéhez használtunk fel.

- A Kézműves Alapítvány tisztelettel megköszöni mindazoknak, akik 2012-ben 16.679 Ft-tal, az adójuk 1%-ával támogatták az alapítványt, mely összeget az alapítvány cél szerinti tevékenységére használtuk fel.